dinsdag 13 augustus 2019

Het stroomt sinds 2012

2011-12 ... Einde der tijden?

Sinds 2011, het jaar waarin ik 40 werd, word ik me bewust van een continue verandering. De verandering vooral in mijzelf. Ik stop met het verven van mijn haar, accepteer mijn lijf. Mijn omgeving gaat zijn eigen gang, ook het aangekondigde einde der tijden in 2012 laat de wereld niet stoppen.

www.PuurZien.nl photo walk on the beach, shell
Tejakula Beach, Bali Eyespiration - Puur Zien 2013

Vandaag lees ik wederom over de Thirteen Indigenous Grandmothers. Deze Wijze Raad van Grootmoeders ontstond in 2004, wanneer dertien inheemse grootmoeders uit alle hoeken van de wereld samen komen in New York. Ze besluiten een verbinding aan te gaan, als reactie op een profetie van hun voorouders.

Ze delen hun zorgen om Moeder Aarde, hun visioenen en healings zijn de basis voor de oproep tot verandering om onze Aarde te redden. Hun spirituele reis is in diverse documentaires vastgelegd, waarbij ze velen fascineren met hun visie.

Zelf ga ik in 2013 voor het eerst in de spirituele modus op mijn eerste reis naar Bali. Ik volg een groepje dames op retraite met mijn camera, een 'Women's Gathering', o.l.v. Mynoo - Maryel - Blackbyrn & Gina Lazenby. Deze twee bijzondere dames ontmoet ik in 2011 tijdens een WIN event in LA.

Women's Gathering Bali island, Indonesia www.Eyespiration.com

Vrouwelijke Energie

In LA maak ik tijdens de meerdaagse Global Women's Summit voor het eerst kennis met de bijzondere energie die een groep vrouwen kan opwekken, kan delen, kan geven. Wanneer je de foto's bekijkt Zie je dat er iets gebeurd, dat er iets moois gaande is.Tijdens reizen die volgen, met name de spirituele cruises, leer ik over de Oermoeders, dat we allemaal sjamaan zijn en dat het einde der tijden in 2012 'slechts' een shift is in onze (en de aarde's) energie. 

We zijn in 2012 naar een hogere frequentie over gegaan en deze transitie is o.a. te merken aan de kinderen die geboren worden vanaf 2005-2010: heldere zielen met een paars aura. Dit is de nieuwe generatie die niet gereïncarneerd is en daarom 100% puur op de wereld komt.

Deze kinderen worden vaak gediagnosticeerd met ADHD of autisme. Ik leer dat zij ons simpelweg niet begrijpen, en wij hen ook niet. Het zijn sterrenkinderen, en komen uit het universum. Goh. Heb ik zelf ook zo'n kind? Of is onze zoon simpelweg een HSP - hoogsensitief persoon - net als ik.

Voor allebei is wat te zeggen. Ik blijf leren, sta open voor verandering. Tijdens mijn spirituele cruises, met name de eerste naar Alaska in 2015, raak ik als nooit tevoren onder de indruk van onze van oorsprong zo logische verbinding met de natuur. Of het universum, wat jij wilt. 

Het seminar volgen op zee is een fijne bezigheid. De sprekers uit Peru en andere plekken in Zuid-Amerika zijn puur en wat ze vertellen raakt me. Beter niet mediteren 'enkel om het mediteren' en meer van dit soort logische adviezen. De mix spiritualiteit en op cruise vakantie zijn is een bijzondere.

Het op het water Zijn. Was ik vooraf nog bang om misselijk te worden (aanname - in je hoofd zitten), op de boot - sorry op het schip ;) - heb ik mezelf gedwongen te voelen waar ik was: De lichte schommeling voelt als het wiegen op moederschoot.

Met mijn ogen, oren en andere zintuigen verbind ik mijzelf met de plek waar ik ben.


Inspiratiereis met stichting Puur Zien Breda - Dao is The Way #water
Alaska Zien ... pure magie ... © PuurZien.nl 


Puur Zien

Wakker worden met bovenstaande uitzichten, wandelen aan dek om 05:00 uur 's ochtends wanneer het alweer even licht is ... de Verbinding met de wereld en het water raakt me, meer dan al het andere. Op Bali kreeg ik al door dat ik 'Water' was. Mijn sterrenbeeld (kreeft) is een waterteken.

Aan dek met Meadow Linn als enige de walvissen Zien, terwijl we over het water staren met onze camera in de aanslag. Meadow, evenals haar moeder Denise, maken diepe indruk op me. Veel sprekers zijn grootheden in Amerika, en op het schip super benaderbaar. Het duizelt me regelmatig, zoveel interessante lezingen. Wat begon in 2011 als spontane uitnodiging van Ingun Bol (Female Wave of Change) voor het event in LA, ontpopt zich in de jaren daarna als een zoektocht naar (mijn) puur zijn.


Het is niet de vraag wie of wat ben ik, het is de zoektocht naar Hoe kan ik (in het Moment) Zijn?


Ingun vraagt 'is mindfulness niets voor jou', waar ik op dat moment niets mee kan. Pas jaren later, wanneer nicht Marjoleine terecht opmerkt: 'eerst ben je heel breed gegaan, nu komt alles bij elkaar in een trechter' wordt het één. 


Verwondering

Het brede zoeken verwart me, en is nodig om terug te kunnen naar de basis van mijn bestaan. Ik Zie de wereld Puur. Als kind doen wij dit allemaal. Ook na het overlijden van mijn moeder in 1991 toen ik nog een tiener was, blijf ik het mooie van de wereld Zien.

Ik Zie mijn moeder. In het moois van de wereld. Het was echtgenoot Hans die tijdens een fietstocht kort na haar overlijden zei 'Daar, dat witte boompje tussen alle donkere, dat is jouw moeder'. Onbewust wijst hij me de weg. Ik Zie ook mijn vader (2017). Door te beseffen dat zij mij zijn, en ik hen, ben ik nooit alleen.

Mindfulness met fotografie, jezelf verwonderen. De plek waar je Bent Zien met een frisse blik, zonder oordeel, zonder labelen. Ik lees over miksang contemplatieve fotografie, het boeddhisme en Alan Watts' boeken vertellen me alles over zen. De geschiedenis van het boeddhisme, Confucius en Taoisme, ik absorbeer het allemaal. Ik drink het, ik lees het, ik Ben het.

www.Eyespiration.com is The Way #Dao #Tao

De Weg.
De Weg van Het Water. De Weg : Dao (Tao).

Op Instagram verander ik mijn naam in Eyespiration_Dao. - Puur Zien in het Engels, gecombineerd met Dao: De Weg (van het Water).


Sinds 2011-12 Ben ik (De Weg).


Engels: Eyespiration.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten